8 aylık gece ağlayarak uyanma

Bebek (6-12 Ay)Uyku
3a17607a profile picture

3a17607a |

Bebeğim 8 aylık, geceleri çok sık ve ağlayarak uyanmaya başladı. Sizlerin bebekleri nasıldı bu normal mi

Cevaplar

melikelilya profile picture

merhaba 11 aylık benimde bebeğim. bizde de vardı ben ek gıda olarak verdiğim şeylere bağlıyordum. yoğurt bizim bebişe çok dokunuyor ama çokda seviyor bir gün sanırım çok yedirdim uykudan çığlık çığlığa uyanmıştı ve lavman yaptırmak zorunda kalmıştık. belki yediği bir şey gaz yapmış olabilir ağlayarak uyanma sebebi sancı olabilir takip etmenizi öneririm çok geçmiş olsun

Nilay  profile picture

Diş olabilir mi acaba damaklarına baktınız mı ?

guneyelmas2000 profile picture

benimde bebğim 8 aylık ve aynı şekilde bazı geceler nerdeyse hiç uyumak istemiyor

gapurjanovnamubarek profile picture

bizdede aynı

e66dbfd8 profile picture

e66dbfd8

Bebim bebeğim 4,5 aylık, bi ara sürekli bağırarak uyanıyordu, doktor fizyolojik reflüsü var dedi, emzirdikten sonra biraz dik tutun, yatağı da eğimli olsun inşallah geçer

btluznskl2016 profile picture

Benim bebeğimde 8 aylık yaklaşık 1.5 aydır gecelerı sık uyanıyor çoğunda ağlıyor gecelerı 12-15 defa uyanıyor. Diş çıkaramadık henüz. Bende bu olaydan muzdaribim. Uyandığında çoğunda emıyor gerı uyuyor bazen emzikle uyuyor geri. Bazen susturamıyorum ıyıce uyanıyor öyle susuyor

3a17607a profile picture

3a17607a

Benim bebeğimde 8 aylık yaklaşık 1.5 aydır gecelerı sık uyanıyor çoğunda ağlıyor gecelerı 12-15 defa uyanıyor. Diş çıkaramadık henüz. Bende bu olaydan muzdaribim. Uyandığında çoğunda emıyor gerı uyuyor bazen emzikle uyuyor geri. Bazen susturamıyorum ıyıce uyanıyor öyle susuyor

- btluznskl2016

Bizde tam olarak bu durumdayız. 8. Aya girdikten sonra bişeyler değişti. Ayrılık kaygısı başladı gece uyandığında yanında mıyım diye kontrol ediyor. Uyanmalarımız çok arttı. Henüz dişi çıkmadı. Bazen emip tekrar uyuyor, bazen gece bir iki saat uyanık kalıyor

8 aylık gece ağlayarak uyanma | Momy