4 aylık uyku

UykuEmzirme
betulturkanbag profile picture

Merhabalar bebeğim 16 haftalık şuan normalde geceleri uyuduğunda yatağına yatırırdım son üç gecedir yatağında uyumuyor. Direk uyanıyor koyunca , bu ataklardan dolayı mı oluyordur acaba? Başına gelen oldu mu hiç

Tartışmaya katılın

Yanıt vermek veya kendi sorunuzu sormak için Momy uygulamasını indirin.

Google Play'den alınApp Store'dan indirin

Cevaplar

b9a6774d profile picture

b9a6774d

Benim kızım da öyleydi sanırım ataktı net bilmiyorum ama 5. Ayın ortalarından sonuna doğru yavaş yavaş düzeldi bir de uykuya geçişte aşırı zorlanıyorduk geçti diye umuyorum

Yanıtlar

betulturkanbag profile picture

Teşekkür ederim, sizde ne zaman başlamıştı hatırlayabiliyor musunuz? Bu harici çünkü 3 ayımıza girdiğimizden itibaren gündüz uykuları 30 dk yı geçmedi sonrada bunlar ekleniyor

fxpff2m82m profile picture

Hatırladığım kadarıyla sizinkiyle aynı dönemdi kucağımda kalıyordu saatlerce zor bir süreç ben uyku saatlerini düzelttim yani ne işim olursa olsun uyku saatlerini ayarladım fazla uyarılınca da oluyor bildiğim kadarıyla,farkındalıkta artıyor tabi ilk başta yatağa poposunu sonra başını balını koyduktan sonra da elinizi üstünde poş pış şeklinde deneyin yatağında vakit geçirtin inşallah düzelir kolaylıklar diliyorum

cns91a profile picture

Yaklasik 3 hafta 1 ay suruyor ne yazikki dalmakta zorlaniyor yavrucaklar farkindalik arttikca sinir sistemleri bozuluyor kafa karisikligi vs elleriyle kendini uyandirma sicrama Allah yardmciniz olsin zor bir surec ama sabredin geciyo