4 aylık kucakta uyuyor

UykuYenidoğan (0-6 Ay)
taze anne profile picture

4 aylık bebek hala kucakta uyuyor yatağa koyunca uyanıyor havalar ısındığı için şimdi kucakta bile doğru düzgün uyuyamıyor bir türlü atlatamadık bu dönemleri ne yapabilirim

Tartışmaya katılın

Yanıt vermek veya kendi sorunuzu sormak için Momy uygulamasını indirin.

Google Play’den AlınApp Store'dan İndirin

Cevaplar

77505b23 profile picture

77505b23

21. haftadan selamlar 👋🏻 Halen devam ediyor sıcağın etkisi büyük.. ben yatağa daldıktan 10 dk sonra yavaşça koyuyorum bazen işe yarıyor. kucaktaki sıkışıklık hissi devamı etsin istiyor bazen kundak yapıyorum iki kol yanına yastık sıkıştırıyorum yüzüne gelmeyecek şekilde

Yanıtlar

taze anne profile picture

Ben de daldıktan 10 dakika veya 20 dakika sonra koyuyorum ama yine de uyanıyor bazen kucağımda da çok terliyor uyuyamıyor sıcaktan ne yapacağımı şaşırdım artık

77505b23 profile picture

77505b23

vantilatör kullanıyorum mecbur direkt üstüne gelmeyecek şekilde. ben de koyduktan sonra uyanıyor bir yerde okumuştum uyanacağı dk öncesinden elinizi hafif göğsünü bastırın uyanmasını erteler diye denedim 10 dk-20 dk daha attı hatta sırf uzun uyusun diye uyanana kadar elimi kaldırmadım 1 saat öyle uyuduğu oldu sonrasında yine destek istedi. yani bu her seferinde olmuyor ama arada hayat kurtarıyor

1c3b30ce profile picture

1c3b30ce

Aynı sorunu bende yaşıyorum kucak dışımda çok çok nadir yatakta yanına uzanınca uyuyo kendi kendine uyuyamıyor 4. Yeni girdik