4 aylık kucakta uyuyor

taze anne profile picture

taze anne |

4 aylık bebek hala kucakta uyuyor yatağa koyunca uyanıyor havalar ısındığı için şimdi kucakta bile doğru düzgün uyuyamıyor bir türlü atlatamadık bu dönemleri ne yapabilirim

Tartışmaya katılın

Yanıt vermek veya kendi sorunuzu sormak için Momy uygulamasını indirin.

Google Play'den alınApp Store'dan indirin

Cevaplar

Esraunsl profile picture

Arkadaşlar bu konuda beybim hakkımı ödeyemez diye düşünüyorum :) çünkü 4.5 ay gece gündüz ben oturarak onu kucağımda tuttum ve öyle uyudu inandırıcı gelmeyebilir ama gerçekten geceleri eşimle dönüşümlü 2 saat o oturdu tuttu 2 saat ben gündüz aynı şekilde bu arada uyutmak içinde ayakta ve kucakta sallayarak uyudu onda bile normal değildi yani tabi benim uyku olmadığı için kafayı yiyecektim ki hem uyku eğitimi aldık hemde biyüdüğü için normale döndü kısacası 4. Aydan önce böyle alıştıyla başta değişmesini beklemeyin 4. Aydan sonra düzelecek uyku eğitmenimiz bile ilk 4 ay böyle birşeyin mümkün olmadığını söylemişti 4. Aydan sonra kucak uyutuyorsanız yatağa (internetten bakın battaniyeyi rulo haline getiriyorsunuz çocuk ona yan bir şekilde sarılıyor gibi yatıyor koala bile kolları bacakları onu sarıyor yan yatıyor diye korkmayın birşey olmuyor) bu şekilde koyun önce emin olun uyuyacak ve şok olacaklasınız ama yatırmadan önce elini kaldırın kendiliğinden düşüyorsa öyle yatırın sonra yavaş yavaş düzelecek hepinize bol sabır diliyorum :)

4 aylık kucakta uyuyor için cevap | Momy