4 ay

UykuEmzirme
ozlemguvn98 profile picture

Bebeğim 4 aylık bu durumu yaşayan var mı gece uykusuna yatırdıktan sonra yarım saat sonra uyanıyor uykuya döndürüyorum direniyor gece de normal 7.30 gibi kalkan bebeğim 6.30 gibi kalkıyor gündüz uykuları zaten çok kısa ve çok dirençli

Cevaplar

94ad9e19 profile picture

94ad9e19

Sanırım atak dönemi olabilir yada gece uykusuna yatırmadan önce uyutuyor olabilirsiniz oda çok zorlar uykuya dalmasını

Nilay  profile picture

gün içinde uyku saatlerini uzun tutuyorsanız olabilir. yada atak haftası. duş aldırıp uyutmayı denediniz mi

ozlemguvn98 profile picture

gün içinde uyku saatlerini uzun tutuyorsanız olabilir. yada atak haftası. duş aldırıp uyutmayı denediniz mi

- Nilay

Hep öyle rutinimiz gündüz de uyku saatleri zaten yarım saat taş patlasın 1 saat 3 4 kere

Nilay  profile picture

Hep öyle rutinimiz gündüz de uyku saatleri zaten yarım saat taş patlasın 1 saat 3 4 kere

- ozlemguvn98

biz kolik dönem geçirdik 4 ayda atak oldu. uyku saatlerimiz değişim gösterdi. 1 saat ileriye atadık uykularımızı. şuan atak döneminde olabilirsiniz. beklenen doğum haftasızla hesaplarınız atak zamanı daha doğru çıkıyor. kolaylıkla atlatın bu süreci :)

hat.ce.1361 profile picture

benim kızım da 4.5 aylık dediklerini bizde yaşadık. akşam 6dan sonra uyutmayın 8de de gece uykusuna götürün. banyo,beslenme(mama), kitap okuma sıralaması yapıyoruz biz. sonra da tekrar emzirerek uyutuyorum.gece 4 saatte bir uyanıyor alt değişimi yapıp emziriyorum. sabah 7 de tekrar mama verip bir saat oyun ve kitap okuma yapıyoruz. sonra iki saat daha uyuyor. gündüz de 30-45 dakika arasında oluyor uykuları. uyanık olma süresi de en fazla 2 saat.çok yorulunca huzursuz oluyor.tabi her bebek farklıdır kendi rutuninizi oluşturmanız gerekiyor.