Biz 4 ay 1 haftalık oluyoruz Salı günü. Sünnet olucaz o gün. Ama ben aşırı gerginim çok mu geç kaldık diye dönmüyor ama hareketlendi baya acaba hareketleriyle gerilir mi diye. Ve çok ağladığını söylüyorlar kıyamıyorum. Yaptıranlar var mı bu ayda ?
4.Ay Sünnet
Cevaplar
3 buçuk aylık geçen salı yaptık biz de. Siz ne kadar soğukkanlı sakin kalırsanız bebeğiniz de o kadar hızlı sakinleşir. İster istemez korkuyor yavrucaklar ve ağlıyorlar ama susuyorlar da. Normalde nasıl sakinleştiriyorsanız aynısını yapın birkaç dakika fazla sürer ama sonra sakinleşip uyur. Kolaylıklar diliyorum inşaAllah çok kolay ve hızlıca geçen bir süreç olur.
32f98c2f
Benimde oğlum 5 aylık ve perşembe günü sünnet oldu ilk iki gün aşırı zordu gözünüzü korkutmak istemem ama özellikle uyuşukluğu gecince aralıksız gece boyu ağladı canı çok yandı her hangi bir şeyde o an fayda etmiyor malesef..🥲
3 ay 1 günlükken olduk 3 gün önce sadece iğne yaptıklarında çok ağladı kucakta hemen sustu bir de ilk çişini yaparken çok ağladı sonrası çok rahat ilerledi ağrı kesiciye bile gerek kalmadı her çocuk tabi ki farklıdır ama erkenden olmak emin olun en rahatı