caansu.a |
4. aydaki meme reddi ne zaman bitiyor 2 haftadır uykulu hallerı dısında emzıremıyorum uykulu hallerındede çok kısa yiyor ne yapacagımı bilemiyorum
caansu.a |
4. aydaki meme reddi ne zaman bitiyor 2 haftadır uykulu hallerı dısında emzıremıyorum uykulu hallerındede çok kısa yiyor ne yapacagımı bilemiyorum
Seni çok iyi anlıyorum 3 buçuk aylıktan beri meme reddi yaşıyoruz 4 buçuk ay oldu hala geçmedi azaldı gündüzleri bile hep uykuluyken emziriyorum loş ortam o şekilde Allah yardımcımız olsun
Yanıtlar
bizde 3 ayligiz ama sürekli emme istiyor memeye gelince bırakıp ağlıyor tekrsr ağlıyor gaz olabilir diye düşünüyordum acaba bizimdemi meme reddi yaşıyoruz
70c894fd
Bende de aynısı oluyor meme istiyor verince bırakıyor başını geri atıyor. Sütümü kontrol ediyorum fışkırıyorsa geri çekilip deniyorum yine olmuyorsa gazını çıkarıp tekrar veriyorum 3,5 aylık ama gazını çıkarınca emmeye devam ediyor devam etmediğinde de emzik veriyorum sakinleşiyor genelde doymuş oluyor.
“Seni çok iyi anlıyorum 3 buçuk aylıktan beri meme reddi yaşıyoruz 4 buçuk ay oldu hala geçmedi azaldı gündüzleri bile hep uykuluyken emziriyorum loş ortam o şekilde Allah yardımcımız olsun ”
- yrfn9q48yz
🙏🏻