25 günlük bebıs uyumuyor

Bebek İsteyenlerYenidoğan (0-6 Ay)
b855f66b profile picture

b855f66b |

25 günlük bebegım var hıc uyumuyor nerdeyse her şey yapıyoruz uyutamıyoruz böle bır durum yaşayanlar var mı napıyorsunuz ya da

Cevaplar

6d777c4f profile picture

6d777c4f

Aç kalıyor olabilir. Daha önce doğum yapanlardan duymuştum. Bebek en çok aç kaldığında ağlarmış. Emzirmeniz yeterli gelmiyor olabilir. Çok sıcak ortamda da tutuyor olabilirsiniz. Bebekler 24 derecen fazla yerlerde burun tıkanıklığı yaşayıp, uyuyamayabiliyor.

melikesudaerasik profile picture

benimde bebeğim 1 aylık gündüz uykuları çok kısa ve çok zor uyutuyorum artık zorlamıyorum uykusu çok gelince uyuyor

ipeginannesi profile picture

benim bebeğimde uyumuyor d vitaminini sağlık ocağının verdiğini kullanmıştım o yüzden uyumuyormus degistirdim şimdi düzene giriyor belli oluyor yani ocean d vit kullaniyoruz şimdi bunu öneriyorum kesinlikle birde benim bebeğimde bazen gazı yüzünden de uyumuyordu havlu utuleyip karnına sariyorum sessiz karanlık ortamda kucağımda sallıyorum rahatlıyor baya uykuya dalıyor birde söylemek istemiyorum ama sütun yetersiz geliyor olabilir mama verebilirsen ver vermek istemezsen kendine bir kuru incir Kuru dut gibi şeylerden bir hoşaf hazırla sütün artar ve yağlanır bebekde doyar

Haydiuykuya profile picture

Merhabalar, 0–3 aylık dönemde uyku sorunlarının en temel nedenleri genellikle açlık ya da gaz sancılarıdır. Bu yüzden öncelikle sorunun kaynağını doğru saptamak önemlidir. Bebeğinizin doyduğunu gösteren bazı işaretler vardır: Memeden mutlu ayrılması, ayına uygun kilo alımı ve günde ortalama 5–6 kez çişli bez vermesi. Bu göstergelerde bir sorun yoksa, yaşadığınız uykusuzlukların nedeni büyük ihtimalle gaz sancıları olabilir. Bu dönem biraz sabır gerektiriyor; geçici olduğunu unutmayın, birazcık sabır.🙏🏻❤️