birce |
Selamlar, ev 25 derece ve düşüremiyorum. Yenidoğan'ı nasıl giydirmeliyim. Uyurken uzun kollu zıbın üstüne 1 tog mevsimlik uyku kundağı çok mu olur ?
birce |
Selamlar, ev 25 derece ve düşüremiyorum. Yenidoğan'ı nasıl giydirmeliyim. Uyurken uzun kollu zıbın üstüne 1 tog mevsimlik uyku kundağı çok mu olur ?
Merhabalar bence çok olur gibi benim bebeğim Eylül ortası doğumlu ve sıcak bir şehirde yaşıyoruz kışın ortasında bile evimiz 24 ten aşağı çok nadir düşüyor ve hiç uyku tulumu kullanamadım çünkü giydirdiğim an ter içinde kaldı yeni doğduğu zamanda dahil ekim ortalarına kadar sadece kısa kol zıbınla durdu o zamanda şu anda sadece uzun kol çıt badi altında penye pijama ile uyuyor üzerine ince battaniye örtüyorum ancak her bebek farklı isilik olma terleme durumuna göre takip edip giydirebilirsiniz
Merhabalar🍀 Mümkünse uyku öncesi odayı havalandırabilirsiniz. Ayrıca yenidoğan döneminde bebeğinize kendi kıyafetlerinizden bir kat fazla giydirmeniz yeterli olacaktır. Uyku esnasında ise yine 1 kat normal kalınlıkta kıyafet üzerine uyku gurusu (ayakların serbest olduğu kundak) kullanılabilir.