cbf9b3a3 |
1 aylık bebeğim var 2 saatte bir uyandırıp emziriyorum. Kendisi uyanmıyor. Bebeğin kendisinden uyanmasını beklemeli miyim
cbf9b3a3 |
1 aylık bebeğim var 2 saatte bir uyandırıp emziriyorum. Kendisi uyanmıyor. Bebeğin kendisinden uyanmasını beklemeli miyim
df08c568
Daha küçük olduğu için mutlaka siz uyanması için zorlayın emzirin bol bol bende zorla uyandırıyorum
geceleri 4 5 saate kadar uyandirmaniza gerek yok.gunduzde 3 4 saate kadar uyandırmayın. Dr osman gönülal var instagramda ondan dinleyebilirsiniz
evet uyandirmaniz gerekiyor ama gece beslenmesi yavaş yavaş 2 saatten 3-4 saate kadar çıkacak
c52830f2
Evet uyandırmalısınız çünkü bebekler aç kaldıkları zaman daha cok uyurlar garip bir sekilde doktorumuz bize kan sekeri düştüğü için daha da uyur demişti
dadda404
Yenidoğan olduğu için uyandırmalısınız burnunu sıkarak, meme ucunu ağzının sağına soluna burnunun ucuna değdirip verebilirsiniz hemen alıyordu benim kızım daha sonralarda onun uyanmasına istediğine göre3-4 saate çıkarırsınız
Doktor kilo alımına normal dediyse ya da sarılığı yoksa artık geceleri 3-4 saate çıkartabilirsiniz gündüzleri uyandırabilirsiniz 2 saatte bir