8 hafatalık hamileyim kanama

Riskli GebelikHamilelik Psikolojisi
e7f4d5eb profile picture

e7f4d5eb |

İyi günler 8 haftalık hamileyim sürekli kahverengi lekelenmelerim oluyor tabi çok fazla değil bu aralar hafif peçete gelecek şekilde açık pembe kan lekesi geliyor gelip tekrar duruyor ağrım sızım yok çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim Progestan doktor verdi onu kullanıyorum. Çok endişeliyim çok korkuyorum

Cevaplar

ef9e401d profile picture

ef9e401d

15+4 üm şuan sizinle aynı dönemlerde benim de lekelenmelerim oluyordu bana da ilaç başlanmıştı. Şuan ilacı doz doz azaltarak bıraktırdı doktorum. İstirahat edin bol bol kendinizi yormayın..

e7f4d5eb profile picture

e7f4d5eb

İçime su Serptiniz Allah razı olsun

e7f4d5eb profile picture

e7f4d5eb

🙏🌸🥰

a0c9e8c1 profile picture

a0c9e8c1

Benim de 8 ve 12. Haftada kırmızı kanamam olmuştu. Şu anda 15. Haftadayım kahverengi lekelenmelerim hep vardı ilk defa bu hafta olmadı. Ama genelde yatıyorum dinleniyorum doktor ona dikkat et dedi. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin 🙏🏽 ilaçlarını saatinde al o da önemli diye biliyorum aksatmamaya gayret et

ef9e401d profile picture

ef9e401d

Peki pembe kan gelmesi lekelenme tarzı bu beni korkutuyor

- e7f4d5eb

Pembe lekelenmelerim de olmuştu hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..

24398eff profile picture

24398eff

benim de 7. hafta kanamam başladı rahmimde anomali var ondan dediler kanama leke şeklinde değil regl gibi sonra fıskirir şeklinde kanalrm oldu 1 gün hastanede yatisim oldu. Bazen günde 2 defa acile gidiyrdm bebeğin kalp atışını duymak icin..progestan iğne ve progestan fitil kullandım 5. aya kadar korkmayın dinlenin kendinizi asla yormayın strese sokmayın. Saglikli beslenin vajinal enfeksiyon kapmayin.