6 haftalık hamilelik sağ kasıkta bacağa doğru çekilme batma hissi

GebelikHamilelik Psikolojisi
9e3f99eb profile picture

9e3f99eb |

6 haftalık hamileyim 3-4 gündür sağ kasığımda bacağa doğru çekilme ve gerilme hissediyorum arada bir batma hissi de oluyor öncesinde hafif ağrı vardı ama bir kaç gündür böyle oldu randevum cuma günü ama bir tık endişe duyuyorum. Bu durumu yaşayan var mı ?

Cevaplar

ebrtkcn93 profile picture

Merhaba. Gebeliğimin başında bende olmuştu rahim büyüdüğü için olurmuş. Doktorum öyle söylemişti. Her taraftan eşit büyümediği için sağ-sol değişerek ağrılarım oluyordu. Yanlış hatırlamıyorsam 2.5-3 ay gibi geçmişti o ağrılar

9e3f99eb profile picture

9e3f99eb

Merhaba. Gebeliğimin başında bende olmuştu rahim büyüdüğü için olurmuş. Doktorum öyle söylemişti. Her taraftan eşit büyümediği için sağ-sol değişerek ağrılarım oluyordu. Yanlış hatırlamıyorsam 2.5-3 ay gibi geçmişti o ağrılar

- ebrtkcn93

Yaa çok teşekkür ederim ilk gebeliğim sürekli araştırıyorum ama ister istemez panik oluyor insan 🥲

sumeyyecinar22 profile picture

benimde ilk gebeligim 14 hafta olduk ve hala oluyor tek taraflı olmadığı sürece dayanılmaz olmadığı kanama kırmızı kahverengi akıntı olmadığı sürece sorun yok bu haftalarda sürekli vajinal ultrason yapiyolar o da rahatsız ediyor insanı dinlenin su için dayanılmaz ağrılar tek taraflı ve kanama falan olmadığı sürece kontrole cagirilmadikca gitmek bı ise yaramıyor hatta benim 6 ve 8. hafta sonunda kahverengi akıntım oldu 6. haftada olunca korktum ve acile gittim sorun yoktu peogestan verelim dediler başladık kullanırken 8. haftasa yine oldu bidaha gittim korkma yerleşme akıntıları bebek tutunuyor dedi doktor endişelenme dua et vücuduna ve Allah'a güven bedenim bebeğimi saglikla büyütecek diye tekrarla kendine hep 🤗

demetdemir16 profile picture

benimde ilk gebeligim 14 hafta olduk ve hala oluyor tek taraflı olmadığı sürece dayanılmaz olmadığı kanama kırmızı kahverengi akıntı olmadığı sürece sorun yok bu haftalarda sürekli vajinal ultrason yapiyolar o da rahatsız ediyor insanı dinlenin su için dayanılmaz ağrılar tek taraflı ve kanama falan olmadığı sürece kontrole cagirilmadikca gitmek bı ise yaramıyor hatta benim 6 ve 8. hafta sonunda kahverengi akıntım oldu 6. haftada olunca korktum ve acile gittim sorun yoktu peogestan verelim dediler başladık kullanırken 8. haftasa yine oldu bidaha gittim korkma yerleşme akıntıları bebek tutunuyor dedi doktor endişelenme dua et vücuduna ve Allah'a güven bedenim bebeğimi saglikla büyütecek diye tekrarla kendine hep 🤗

- sumeyyecinar22

Ya çok teşekkür ederim yanıtlarınız çok iyi hissettirdi. Benim gün içinde bir şey yok genelde hareketli olduğum için anlamıyor olabilirim. Ama akşam otururken ve gece yatağa uzandığımda özellikle sağ tarafta 5 üzerinden 3 şiddetinde oluyor diyebilirim. Kanama hiç olmadı beyaz kremsi akıntım oluyor bol bol. Cuma randevum var bakalım inşallah hayırlı ve güzel şeyler duyarım. Olumlama ve dua edeceğim bol bol dediğiniz gibi 🥰💕🌸