5 haftalık gebelik ve kanama

Riskli GebelikGebelik
2adb6cc9 profile picture

2adb6cc9 |

5+5 haftalık hamileyim 1 haftadır açık pembe kahverengi lekelenmeler oldu. Doktor adet gibi çok olduğunda acile gel bekleme dedi. Dün akşam kahverengi leke normal kan gibi geldi ama adet kadar çok değildi. Başına böyle bir durum gelen varmı

Tartışmaya katılın

Yanıt vermek veya kendi sorunuzu sormak için Momy uygulamasını indirin.

Google Play'den alınApp Store'dan indirin

Cevaplar

vg9mch9d7h profile picture

Merhabalar. Aynı bu şekilde benim de oluyor. Oldu. Hatta daha erken haftada da olmuştu. Yerleşme,eahim büyümesi falan diyorlar. Tedbiren progesteran başlarlar belki ben de öyle oldu. Ama çok şükür bir sorun yok. Korkmayın.

Yanıtlar

2adb6cc9 profile picture

2adb6cc9

Peki şuan kaçıncı haftadasınız. İkinci gebeliğim ve ilkindede düşük olduğu için korkuyorum açıkcası. Birde doktorum bana progestronun bilimsel bi kanıtı yok sadece annelerin içi rahat etsin diye veriyorum dedi o nedenle banada çok tavsiye etmedi bende almadım

omaktugce profile picture

Ben 8. Haftadayım, hala Az az kahverengi leke geliyor sanırım benim de ilk 5. Haftada gelmişti. Ultrasonda her şey yolunda ama kahverengi leke var. Doktorum Progestan başladı. Şu an 1/3 gebede sebepsiz bu durumun olduğunu söyledi. İki üç gündür koyu sarı akıntıya döndü. Umarım zamanla geçecek 🙏🏽

Bu arada toplamda 3 defa kan renginde sadece peçeteye geldi. Ama bi daha öyle bi durum olmadı. Takip edebilmek adına ped kullanıyorum

vg9mch9d7h profile picture

Peki şuan kaçıncı haftadasınız. İkinci gebeliğim ve ilkindede düşük olduğu için korkuyorum açıkcası. Birde doktorum bana progestronun bilimsel bi kanıtı yok sadece annelerin içi rahat etsin diye veriyorum dedi o nedenle banada çok tavsiye etmedi bende almadım

- 2adb6cc9

Sizin doktorunuzun uygun görmesi gerek tabii ben doktorum önerdi de başladım. Çok gelmiyordu ara ara peçeteye silince ama yine de kesti. Usg de vajinalde baktı bi kanama alanı vs görünmüyor. 6. Haftanın içindeyim ben. 5. Haftadan beri ara ara görüyordum. Bir gün oluyor bir gün duruyordu. Şu an hiç yok.

2adb6cc9 profile picture

2adb6cc9

doktorunuz ilişki yasağı , hareket kısıtlaması gibi şeyler söyledimi acaba

eo25165 profile picture

benim de 5.hafta da kırmızı lekelenme oldu muayeneye gittim kese göründü ama içi boş dediler.Kan sulandırıcıları kestim.Progesterona devam ediyorum inş bir sıkıntı çıkmaz

2adb6cc9 profile picture

2adb6cc9

Ben 8. Haftadayım, hala Az az kahverengi leke geliyor sanırım benim de ilk 5. Haftada gelmişti. Ultrasonda her şey yolunda ama kahverengi leke var. Doktorum Progestan başladı. Şu an 1/3 gebede sebepsiz bu durumun olduğunu söyledi. İki üç gündür koyu sarı akıntıya döndü. Umarım zamanla geçecek 🙏🏽

- omaktugce

doktorunuz ilişki yasağı , hareket yasaklaması koydumu

Yanıtlar

Evet ilişki yasagi koydu ve tempoya biraz düşürbileceğimi söyledi ama zaten mide bulantılar ve tansiyon düşüklüğü sebebiyle hareketim çok kısıtlı