4 aylık uyku

UykuYenidoğan (0-6 Ay)
z564mz9vbp profile picture

Merhabalar oğlum 4 aylık ve ciddi bir şekilde uyku sorunu yaşıyoruz gündüzleri ayağımda sallayarak uyutuyorum geceleri 1-2 kere elimizde sallayarak uyutmuştuk ve sürekli bunu istiyor yaptıktan 15 dk sonra da kalkıp emiyor ve bu süreç beni çok yordu eşim sürekli şehir dışına çıkıyor gündüz 1.5 saate bir uyuyor ve uyuduğu süre de sessizlik olursa 45 dk ses olduğu takdirde 15 dk ve 2.5 yaşında da bir oğlum var büyük oğlumda uyku konusunda hiç zorluk çekmemiştik mama içtiği için uyku eğitimi vermek kolay olmuştu biberonu içip uyuyordu ve küçük oğlum kadar şnarçı değildi neler yapabilirim acaba yardımcı olabilecek var mı nasıl düzeltirim

Cevaplar

773b082f profile picture

773b082f

4 aylıkken uyku gerilemesi olduğunu okumuştum belkide şuan bu durumu yaşıyor olabilirsiniz. Bebekler rutin sever belki her akşam duş aldırmak masaj yapmak sonrasında emzirmek uykuya geçişini kolaylaştırabilir. Belli bir saatiniz olsun gece uykusu için o saati geçirmemeye çalışın. Benim oğlumda 3 aylık bu rutin ile çok kolay uykuya geçiş sağlıyoruz umarım sizin işinizede yarar.