saçlarım çok dökülüyor özellkkle son 15 gündür yastığımdan avuç avuç saç topluyorum siz neler yaptiniz
4 aylık bebek emziriyorum saçlarım çok dökülüyor neler kulandınız
Cevaplar
Bende yasadim 3.5 ayda basladi hastalikli gb hepsi elimde kaldi saclarimin banyodan sonra taramaya korkuyodum gecede bas ucumda kedi rulosu yastiktan sac topluyodum 5.5 aylik olduk dokulme normale indi bu arada kestirdim baya kellik olusan yerlerde saclarim tekrar cikti dogumdan bugune demir ve muktivitamin almama ragmen oldu hepsi eger kan degerleriniz yerindeyse dokulen saclarin hepsi geliyo merak etmeyin hormonlar dustugu icin her anne yasiyormus bunu dokulme icin sampuan vs hepsi hikaye uzulmeyin bebisler saglikli olsun em onemlisi 💕
Yanıtlar
bu sabah sağlık ocağında kan verdim yarına çıkar doktorda aynısını dedi
Gebelikte dökülmeyen saçlar dökülüyor endişe etmeyin geçiyor sürekli böyle dökülmeyecek ve gebelikten önceki duruma geliyor. Ben bu süreçte demir, magnezyum, omega, d3 vitaminini düzenli kullandıktan sonra ve saçlarımı iyice kestirince dökülmeyi durdurdum
sadece saçlarını taramayı unutma ve gerisini düşünme. bir gün duracak 😘
solarvit diye kapsül ilaç verdi haftada 2 defa iç dedi vitaminmiş
aa4965cb
Cildiyeye gittim çok güzel bir kür önerdi eczanede yaptırdım şimdi daha az dökülmeye başladı istersen paylaşabilirim
Yanıtlar
olabilir ne karışımı içinde neler var