4. ay uyku sorunu

zeynep profile picture

zeynep |

oğlum 17 haftalık uyutma tekniklerinin hepsi 15. dk olunca çığlıkla bitiyor hiçbir şey işe yaramıyor, uyuyacağını anladığı an ağlamaya başlıyor sanki, gece gündüz fark etmiyor, keşke uyku vakti gelince biri benim yerime uyutsa nasıl uyutuyorsunuz siz bu bebeleri, bide bugün masumane akşam üstü yıkadım çabuk uyusun diye uyudu da, 40 dk sonra uyandı 2 saattir uyanık şu an nasıl uyutacağım bu çocuğu açtım ışığı oturuyoruz

Tartışmaya katılın

Yanıt vermek veya kendi sorunuzu sormak için Momy uygulamasını indirin.

Google Play'den alınApp Store'dan indirin

Cevaplar

zeynep profile picture

uyku uyanıklık süreleri ile kafayı yemiş durumdayım bir seferinde tam zamanında uyuyorsa diğerinde 2 saat sonra uyuyor bazen uykusuzluktan strese girip ağlıyor bazen de 2 saat uyanık kalmasına rağmen çok kolay uyuyor hiç öngörülebilir değil çok stres oluyorum gözünün içine bakıyorum uyku sinyali alayım diye ama olmayınca olmuyor, dün akşam da her denediğim teknik mesela salınmak kucağımda 15 dk çok iyi gidiyor uyuyacak diye düşündüğüm an tepinmeye başlıyor kesinlikle durmuyor, ana kucağına koydum los ışıkta orda oturdu uykusu geldi emzirdim 5 dk da uyudu sorunsuz ama 2 buçuk saat uyanık kaldı