4.ay atağı

Yenidoğan (0-6 Ay)Uyku
1a7510d6 profile picture

1a7510d6 |

bebeğim 4 aylik oldu çok düzenliydi uyku saatleri ama 4.aya girince atak yaşıyoruz uyku duzeni bozuldu yarım saat uyuyor uyanıyor uykuya geçimiz çok zor oluyor ne zaman geçiyor bu ve ne yapmam gerekiyor yaşayan bilgisi olan yazabilirmi lütfen

Tartışmaya katılın

Yanıt vermek veya kendi sorunuzu sormak için Momy uygulamasını indirin.

Google Play'den alınApp Store'dan indirin

Cevaplar

cydeser profile picture

Yapay zekaya sorup uyku rutini oluşturarak atlattım belirli saatlerde uykuy yatırdım hep aynı saatler olmasına özen gösterdim yatmak istemeyince zorlamadım bazen oyuncağını izlerken uyuyakalıyordu ya da kendi kendine uykuya yenik düşüyordu 2 haftaya geçiyor endişe etmeyin 💛

Yanıtlar

1a7510d6 profile picture

1a7510d6

inşallah deneyeceğim bende teşekkür ederim bilgileriniz icin

cns91a profile picture

Benim kizim 5 aylik oldu yeni gecti diyebilirim gece veya gunduz hep kisacik uykular uykuylar eller agizda tam dalicakken sicrama hali vs epeyce yorucu hem bebek hem anne icin ama sabretmek gerekiyor hepsi gelisim surecinin bir parcasi yapay zekayla rutin olusturmak falan biraz zor her bebege sökmez o is uyuyamayan cocuk huzursuz oluyor haliyle sevkat gosterip bol bol sarilmak onemli olan saglikli olmali 🥰

Yanıtlar

1a7510d6 profile picture

1a7510d6

gerçekten dönmeyi öğreniyor uykuda dönüyor kendi kemdini uyandırıyor zor uyuyor onuda yarım saat bile olmuyor ilk 3 ay daha kolaydi diyebilirim ama şu 2 3 günde o 3 ay kadar yorucu geçti diyebilirim düzene girer umarım psikolojik olarakta çok zorlanıyorum ve bebeğimle böyle daha çok huzursuzlaniyor

cns91a profile picture

Zorlu bir surec heleki yardimciniz yoksa benim esim yogun calisiyor gun icinde veya gece bana bir faydasi olamiyor sartlar geregi bende bedenen tukendigim cok oluyor ama hepsi surec sabir diliyorum size geciyor🥰

1a7510d6 profile picture

1a7510d6

benim eşimde öyle bir desteğim de yok ve çok yorucu yıpranıyor insan ama bazende yetemiyorsun ama umarım kısa sürede gecer