44342eab |
Bebeğim 3 ay 14 günlük. Ama atağa dair bir şey göremiyorum 😄 bu beni endişelendiriyor. Bir yandan seviniyorum ama hala gelmemiş olma ihtimalini de düşünüyorum
44342eab |
Bebeğim 3 ay 14 günlük. Ama atağa dair bir şey göremiyorum 😄 bu beni endişelendiriyor. Bir yandan seviniyorum ama hala gelmemiş olma ihtimalini de düşünüyorum
ya benim bebeğim 12 hafta 3 günlük şu an. acaba bu atağı erken yaşıyor olabilir miyiz diye düşündüm ben de. normalde 8-8.30 da uyuyan bebeğim iki gündür 11den önce uyumuyor tüm rutinlerini yapmama rağmen. sürekli çığlık kıyamet ağlıyor nedensiz yere. yani bir de 4. ay dolduğunda bunları yaşayacaksam şimdi bu ne😂
19 haftalık şu an bebeğim ama biz bi değişiklik yaşamadık süreçte bende çok korkuyordum 4. Ay atağından herkes çok korkutucu konuştu ama inşallah geçmiştir süresi artık 😂
Ayyyy daha ne istiyorsunuz 😂 uyku yok! Beslenme bir anda yarıya düştü! Meme reddi! Uykudan bi anda ağlayarak uyanma (ilk zamanlar vücudunu kontrol ediyordum bişey mi oldu bişey mi ısırdı diye) hep kucak isteme 😊 yavaş yavaş azalıyor şu an