36+3 yalancı sancı

GebelikDoğum
33fd5d54 profile picture

33fd5d54 |

Merhaba 36+3 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim 3-4 gündür kısa süreli adet sancısı gibi ağrılarım olmaya başladı bu durum doğumun habercisimidir biraz korkuyorum ağrı gidip geldikçe:)

Cevaplar

b8f6t5mtc5 profile picture

Fikrimi paylaşmak isterim. 🤗 Bu tür sancılara genelde fake sancılarda deniyor, her durumda bebeğiniz ve size özel anlar tadını çıkartın derim :) heyecanınızı tabi ki anlıyorum , lütfen korkmayın Rabbim en hayırlısı en güzel haliyle kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 😌

rghnhxvchf profile picture

Fikrimi paylaşmak isterim. 🤗 Bu tür sancılara genelde fake sancılarda deniyor, her durumda bebeğiniz ve size özel anlar tadını çıkartın derim :) heyecanınızı tabi ki anlıyorum , lütfen korkmayın Rabbim en hayırlısı en güzel haliyle kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 😌

- b8f6t5mtc5

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim amin inşallah🙏🏻

yjzvbbpj8w profile picture

Doğumun habercisi bunlar ara ara olur vücudun kendisini doğuma hazırlıyor demektir bende de 35 de başlamıstı 40+0 da vajinal doğum yaptım korkma hareket et bol bol sorunuz varsa bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim ☺️

ferzanebe profile picture

Merhaba 🌸 36+3 haftadan itibaren “yalancı sancılar” (Braxton Hicks) çok sık görülür; genellikle adet sancısı gibi kısa süreli ve düzensiz olur, gelip geçer. Bunlar doğuma hazırlık sancılarıdır ve normal kabul edilir. Doğum sancıları ise düzenli aralıklarla gelir, giderek şiddetlenir ve süresi uzar. Eğer sancılarınız sıklaşıyor, belli bir düzene giriyor, su gelmesi ya da kanama gibi başka bulgular ekleniyorsa mutlaka doktorunuza başvurmalısınız. Şu anda yaşadığınız durum büyük ihtimalle normal hazırlık sancılarıdır, ama emin olmak için takip etmeniz çok önemlidir. 🌿

36+3 yalancı sancı | Momy