0f846958 |
Merhaba, normal doğum yapmak istiyorum. Dr. a planlı sezeryan istemediğimi söyledim. 35. hafta çatı muayenesi yaparız dedi. Sizce erken değil mi? Erken doğumu tetikler mi, fikri olan varsa çok sevinirim ❣️
0f846958 |
Merhaba, normal doğum yapmak istiyorum. Dr. a planlı sezeryan istemediğimi söyledim. 35. hafta çatı muayenesi yaparız dedi. Sizce erken değil mi? Erken doğumu tetikler mi, fikri olan varsa çok sevinirim ❣️
çatı muayenesi önermem tetikliyor maalesef ve orda ağrı olarak kalıyo bol bol yürüyüş yapin merdiven inip çıkın 10bin adım atmaya çalışın günlük
ben o 33 ve 35. haftalarda yaptırdım sorun olmadı planlı sezaryendi benim de 38+1de doğum oldu
Bana yapmadılar 38+4 te doğdu. 38+3’te gittiğimde bile ultrason ile bakıldı ama sancım var diye gidene kadar muayene yapılmadı
Ben yaptırdım 35 oldu ozelde yaptı doktorum bana da bende çok korkmuştum senın gıbı ya tetıklerse dıye ama araştırdım sen korku kaygı daha çok etkılıyor kendını sakın relax olursan 5 sanıye ben 40+5 oldu benım yavrum
d63acde7
37 den itibaren doğum normal zaten çatı muayenesi hemen hemen 33-35 haftalarında yapılıyor ama sancın başladıktan sonra muayene edelim demişti hatta doktor bilerek hızlandırmıştı nişan gelmişti muayeneden sonra ama 3 hafta sonra 39+6da doğum yaptım. yani hemen doğmuyor
Çok erken benim 39. haftada teklif ettiler kabul etmedim 40. Hafta nst de sancım çıktığı için kabul ettim. 40+4 te de doğumumu yaptım. Sancı vs olmadan çatı muayenesi gereksiz