3 haftalık yenidoğan

UykuYenidoğan (0-6 Ay)
f830c0b8 profile picture

f830c0b8 |

Bebeğim 22 günlük iki saatte bir emziriyorum uyanmasa da ben uyandırıyorum beslenme için ama bugün farkettim uykudan uyandırdığımda huzursuz oluyor bi kaç gün uyku dengesi bozuluyor hiç uyumuyor siz kaç saatte bir emziriyorsunuz uykudan uyandırıyor musunuz ?

Cevaplar

ad0bdc7c profile picture

ad0bdc7c

huzursuzluk genel olarak olacak çünkü dünyaya yabancı ve alışması en bir iki ayı bulacak. emzirmeye devam et şu an çok kritik bir dönem

1ebb7a54 profile picture

1ebb7a54

Bebek zaten çok yeni daha bir düzeni yok aslında.2saatte bir kilo artışı düşükse sarılığı varsa özellikle öneriliyor .en uzun 3 saat bırakabilirsiniz onun dışında uyuyamaz yenidoğan .emecek ki emdikce büyüycek ve süt akılınız bebeğin gelişim ihtiyacına göre artacak .yani uyandırın. Ben 24-25 gün Boyunca 2saatte bi emzirdim. 1ay doldu şıan kendi iki iki buçuk saatte uyanıp emiyor

8xn2j7tb2k profile picture

Eğer sarılığı varsa sarılık çok uyutur. Anne sütü alıyorsa da sarılığı kendi kendine atabilir. Bizim sarılık değerimiz çok yüksek çıkmıştı. Doktor yatış verdi. Ama hava çok karlıydı ve Götüremedik. Biraz da götürmek istemedik. Anne sütüyle beslenmeye devam etti. Bir hafta sonra kontrole gittiğimizde sarıldık kalmamıştı. Bol bol beslemenizi öneririm. Benim oğlum sürekli uyanmıştı acıktığı için hiç uzun uzun uyumadı o zamanlarda. Fakat birkaç sefer 3 - 4 saate çıkmışlığım var. Çok uzun olmadığı sürece uyuyan çocuğun uyandırılmasına kıyamıyorum