3 buçuk aylık bebek yere bıraktım agliyo sürekli huzursuz sürekli kucak istiyo sürekli ellerini emiyor neden acaba
3 buçuk aylık erkek bebek hiç durmuyo sürekli kucak istiyo yere bıraktım agliyo
Cevaplar
Kucak istemesi cok normal anneye sarilmak ve hep temasta olmak haliyle guvende hissetmek istiyor cunku sizin bedeninizden dunyaya geldi tanidigi ve en sevdigi kisi annesi kucaga alistirma vs gibi sozlere lutfen kulak vermeyin bikac sonra istesenizde kucaginizda tutamiyicaksiniz ben tek elle dunyayi fethedebilirim suan okadar alistim kucakta gezdirmeye haricinde evde iki ana kucagi var utu yemek banyo hep birlikteyiz sarkilar oynamalar konusmalar islerimi yaparken ana kucaginda oyle oyalayabiliyorum Ellerini emmesi herseyi agzina goturmesi cok normal her bebek 3. Ayinda oral donem dedikleri agizla kesfetme donemine girer gelisim surecinin bir parcasi dis kasintisi degildir biz 5 aylik olduk hala eller ve oyuncaklar hep agizda dis kasintilari yeni basladi bana “aaa bu kucaga alismis “ diyorlar evet ben alistirdim diorum gulup geciyorum evet annelik bazen yorucu oluyor ama hepsi bir surec tadini cikarmak lazim
Yanıtlar
12b41fc9
Sizin bu söylediklerinizin aynısı bizde de vardı ve çok gazlıydı gazı olabilir çok geçmiş olsun
saolun
haklısınız tesekurler
fe19eb49
hatta bu çocuk doymuyor bak ellerini yiyor bile diyen var😅 ben de kucağımdan hiç indiremezdim uyanırken de uyurken hep kollarımdaydı hiç beşiğin yüzüne bakmadım ilk aylar ama 4ayına doğru hep beşikte uyudu kendi halinde takıldı ana kucağında uzun uzun durdu. sıkılsa da bekledi çünkü sakinleşmeyi kendini regüle etmeyi anne kucağı desteği ile alırlar ileriki aylarda bırakıp sonra tekrar kucak isteyecek tekrar bırakacak bu bi süreç.. dün gazdan bugün dişten yarın ayrılık kaygısından.. ama güvenli liman olduğumuz müddetçe büyük yaşlardaki köşeleri sizin kucağınızla değil zamanında verdiğiniz güveni içinde hissederek dönecek