4fa9ddb7 |
Bebeğim 3 aylık emzirirken iki dakika oluyor olmuyor bırakıyor emmeği zorlayınca da ağlıyor sizde de öyle mi
4fa9ddb7 |
Bebeğim 3 aylık emzirirken iki dakika oluyor olmuyor bırakıyor emmeği zorlayınca da ağlıyor sizde de öyle mi
11beff69
bizdede ayni durum var neden acaba bir bilgisi olan varmi ki
97e3a58a
Her seferinde değilsede günde 2-3 defa böyle yapmaya başladı. 10 dk dan fazla durmuyor. Bugün 13 kez emmiş. Tükendim gerçekten.
8577898e
Evet 3 aylıkken oluyor genelde, 4.aya doğru ilerlerken emmek istememe durumu oluyor. Ağlatacak kadar ısrar etmeyin memeye küsmesin, bıraktığında biraz sevin tekrar teklif edin almıyorsa tekrar sevin tekrar teklif edin bazen alır bazen yine istemez istemediğinde çok ısrar edip ağlatmayın. Sonra memeye hep küsüyorlar
Bende zorlamıyorum zorlayınca ağlıyor zaten uyutuyorum uyanınca içiyor o şekilde yapıyorum bakalım artık
Büyüdüğü için yapıyor sanırım, dikkati dağılıyor, bana perdeleri kapatıp sessiz bi ortam da emzirin demişlerdi. Bebeğim emmeyi bırakınca diğer memeyi veriyordum, bu şekilde bi çözüm bulmuştum ben.
9367b623
Emme arasında kaldırıp gaz çıkartın midesinden rahtlayıp emmeye devam ediyor genelde
3 ay civarı meme grevi olabiliyor, sütünüz tazyikli geliyorsa boğulmaktan korktuğu için emmek istemiyor olabilir. Emerken çok ses çıkararak emiyorsa önden sağım yapabilirsiniz. Ya da belki toktur emmek istemiyordur. Ya da çok acıktıkları zaman da sinirlenip sinirden emmek istemiyor ve ağlama krizine girebiliyorlar. İstemiyorsa zorlamayın daha kötü olabilir