3.ayda devam eden diskezi ve ataklar..

Yenidoğan (0-6 Ay)Ruh Sağlığı & Destek
e19bef63 profile picture

e19bef63 |

Kızlar benim gibi bebeği bi pırt için 7-8 saat uğraşan var mı? Masajlar,hareketler, pozisyonlar,probiyotik,relactaz ve simetikon içerikli gaz damlasına rağmen doğduğundan beri bi kakayı 3-4 partta yapabiliyor, gaz desen zatennn.. Ne zaman geçer bu diskezi ? Şimdi de emmeyi bıraktı. Günde toplasam yarım saat etmiyor, o da kandıra kandıra. Aynı şey başına gelen var mı nasıl bir yol izlediniz ? Her zaman uyumak istediği şekli de istemiyor bildiği her şey değişti gibi hissediyorum. Aylardır her gün şu zorlanma geçsin diye dua ediyorum bembeyaz oldu saçlarım bu yaşımda.

Cevaplar

miniksincabm1 profile picture

Benim benim bebeğim de kolikti. Şu an dördüncü aydayız biraz daha iyi. Kendini sıkmaktan göbek fıtığı bile oldu. Çok gaz damlası değiştirdim. Çok şükür şimdi eskiye oranla iyi. Üçüncü aya girdiğimizde benim bebeğim de emeği reddediyordu. Tuhaf gelebilir ama ben karanlıkta süt vermeye çalıştım bir hafta falan bu şekilde emebildi. Özellikle uyutup uykuluyken süt vermeye çalışıyordum çünkü başka çarem yoktu. Siz de deneyin isterseniz ortamı değiştirin. Ya da karanlıkta vermeye çalışın. Onlar ses ve ortamdan kaynaklı odaklanamıyorlar. Kolaylıklar dilerim