masah837 |
28. haftadayimve migdemde aşırı yanma reflü oluyor ne yesem aynısı oluyor sol yanıma uzanıyorum bol su iciyorum lifli gıdalar yemeye çalışıyorum v.s ama geçmiyor uyuyamıyorum bı sure de tavsiyesi olan varmı?
masah837 |
28. haftadayimve migdemde aşırı yanma reflü oluyor ne yesem aynısı oluyor sol yanıma uzanıyorum bol su iciyorum lifli gıdalar yemeye çalışıyorum v.s ama geçmiyor uyuyamıyorum bı sure de tavsiyesi olan varmı?
e37f2e0d
Çok geçmiş olsun öncelikle soğuk süt çok işe yarıyor ya bende 26 haftalığım bende yeni yeni oluyor
Yanıtlar
çok teşekkür ederim sizinde Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıcakla alın kucağınıza
doğurana kadar olacak, bn yatmadan önce bir kaşık tahin tüketiyordum. uyuyabileceğim bir hale getiriyordu yanmayı ama bitmeyecek. ilaç kullansan da bitmeyecek. burada moleküler mekanizmasını açıklamayacağım ama saçlı bebişlerin ortak getirisi bu, kanıtlandı. yastığını bir tık yükseltmek işine yarayabilir. kabızlık bol yürüyüşle biraz çözülebilir, kusma prilam ile, bn doğurana kadar prilam kullandım. tahin tek kavrulmuş ve güvenilir bir üretim olsun🤗
ee67b598
Bende henüz fazla yanma olmuyor ama olduğunda iki üç yudum soğuk süt çok iyi geliyor. Kuzenimde salatalık yediğini söylemişti. Ben denemedim ama o öyle geçtiğini söylüyordu. Umarım sizde de işe yarar
18985de6
Merhaba, bende bir aylıkken başladı doğuma gidene kadar devam etti iki çeşit günde 6 tane olmak üzere bulantı hapı kullandım yediklerime dikkat ettim ama nafile yemeği yiyordum kusuyordum 2. Kere yiyordum yine 3-4 kere yiyordum artık kusmaya halim kalmayana kadar inat ediyordum acıktım diye. Gebeliğimin son aylarında öğrendim ki birincisi annemize benzermişiz bu konuda ikinciside şehir hayatı tetikliyormuş kötü hava gürültü vs üçüncüsüde ve en önemlisi stres tetiklermiş ama hiç birini değiştiremeyince son güne kadar mahvoldum resmen. Umarım sizde olmaz ve yakın zamanda geçer ❤️