14. Haftada aspirin

Riskli GebelikHamilelik Psikolojisi
db6fb95b profile picture

db6fb95b |

Merhabalar, dün doktora gittim, 14 haftalık hamileyim, Coraspin 100 mg a başlattı doktorum, bu normal bir durum mu acaba ? İnternette düşük riski, gebelik zehirlenmesi vs yazıyor aklıma takildi

Cevaplar

0b5a527d profile picture

0b5a527d

Hangi tedavi için başlattı bendede kan pıhtılaşma riski vardı Oksapar iğne 4000 başlattı 8. Haftadan itibaren kullanıyorum ama hap kullandırmadı

403a63c6 profile picture

403a63c6

Düşüğün var mı daha önceden yada kan pıhtılaşması bebeğin gelişimiyle alakalı bir şey dedimi burda önemli olan. Doktorun buna neden gerek gördüğü. Gördüysede sorun yok 100mg güvenilir doktor kontrolünde kullanmak bir sıkıntı inşallah oluşmaz . Ama bir dahakine doktoruna sor endişeni dile getir neden verdiniz niye kullanıyorum ve sıkıntı oluştururmu bende diye. Ama genelde bebeğin büyümesini desteklemek için veriliyor endişe etmene gerek yok

gizemariman1 profile picture

ben 2 ayrı doktora gidiliyordum, doktorumun biri aspirin verdi ama her hastasına veriyormuş, diğeri gerek görmedi bıraktırdı. riskli gebeliğim yoktu

14ca1451 profile picture

14ca1451

Ben doğumdan bir gün öncesine kadar hem iğne vuruluyordum hem ilacını kullanıyordum bişey olmadı