12 haftalık gebelik hakkında

Riskli GebelikHamilelik Psikolojisi
diny profile picture

diny |

bugün hastaneye gittin bize doktor inceledi hafif ense kalın dedi onun için Ankara'ya gidebilirsiniz isterseniz dedi isterseniz gitmezsiniz dedi kan testi ile de belli oluyor dedi sizce ne yapalım. daha önce arkadaşımın çocuğuna direk down sendromu dediler başka hastaneye gittiğinde down sendromu olmadığı açıklandı.

Cevaplar

Megser profile picture

Yani bu kuruntu seni yer bitirir kuzum için rahat etsin istiyorsan yaptır ama kesin vardır diye birşey yok doktorlar sorumluluğu üstünden atmak için en ufak şeyi de söylemek zorundalar. Bana da detaylı ultrasonda herşey normal sadece burun kemiği biraz küçük ama %90 bebeğin gayet sağlıklı istersen fetal dna yaptır dedi ben yaptırmadım her türlü bu bebeği istiyorum dedim. O yüzden bu durum biraz sana kalmış aslında

Sibelyılmaz profile picture

Merhabalar ben hamileyken aynı şey benim bebeğime de söylemişlerdi o kadar çok ağlamış üzülmüştüm ki ama ne olursa olsun bebeğimden vazgecmeyecegim için herhangi bir test de yapmadım hiçbir şey de yapmadım hatta doktorum ısrarla engelli de olsa Doğuracak mısın test yaptır vs demişti defalarca sormuştu ve bu beni her gidişimde daha çok üzüyordu ama sonradan Allah’a şükür hiçbir şey olmadı büyüdükçe ense kalınlığı normal çıktı ultrasonda yanılma payları çok yüksek oluyor içinizi ferah tutun Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah

5066cd5c profile picture

5066cd5c

fetal dna testi yaptırın direk bence en garantisi o ücretli bir test ben 2 hafta önce 12 bin e yaptırdım intergen labaratuvarda Ankara'da ama sanırım başka illerede hizmet veriyor araştırın

diny profile picture

Allah'tan gelene razıyız , gerek yok teste meste