1 cm açıklık vardį

BeslenmeDoğum
302027c4 profile picture

302027c4 |

Ben Sare 38 hafta dört günlük hamileyim dört gün önce nişan geldi şimdiden sabahtan beri Karamanlar devam ediyor sabah doktora kontrole gittim 1 cm açıklık olduğunu söyledi ve eve gitmemi söyledi evim yakın olduğu için sabahtan beri ağrılarım artarak devam ediyor doğum yakın zamanda olur mu ya da olacak mı açılma için ne yapmam gerekiyor uyuyamıyorum da

Cevaplar

meryemyesilbas2 profile picture

yürüyüş yap canım çok güzel olur

nedd0705 profile picture

Ben sancı programı indirmiştim kaç dakikada bir sancı çektiğimi kontrol ettim. 3 dakikada bir uzun sancılar çekmeye başlayınca yola koyulduk 15 dklık uzaklıktaydı. acilde nst vajinal muayene derken 1 saat geçti 5 cm dediler alaturka wcde çömelir gibi çömeldim her sancıda. 7 cm oldu yatırdılar 2 saat geçmeden doğurdum çok şükür. sana tavsiyem son ana kadar gitme hastane stresli evde sancı çekmek daha rahat. evde sancım düzenli başladıktan hastaneye gittiğimiz ana kadar 8 saat sürmüştü. Allah yardımcın olsun inşallah kolay geçer doğumun 🌸

8xn2j7tb2k profile picture

Muhtemelen şu an doğumdasınız ama yine de yazayım. 1 cm açıklıktan sonra yaklaşık 10 saat içinde alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Sağlıkla gelir inşallah. İnşallah kolay bir doğum yaşarsınız Allah yardımcınız olsun.