Yolculuğumuzu tamamladık. Yapacaklara tecrübelerimi aktarıyorum.
Yolculuk 13 saat sürdü. Eşim arabayı kullandı. Aile yanından eve döndüğümüz için arabada 1 adet bez paketini ve hatta 2 kilo limonu alacak yer bile yoktu bıraktık o boyutta bir doluluk. Arkada 2 tane kedi, ben ve bebeğimiz vardık. Reflü yatağı ile getirdim çünkü yatağın yanındaki bariyerler düşmesini engelliyordu. Biraz ben kucağımda tuttum, biraz yatağına yatırdım.. En zoru altını değiştirmek oldu. Ama 3-4 kez değiştirdik hatta birinde kıyafet bile değiştirdik. Bebeğimin çok acıkınca katılarak ağlama huyu var. Nefesi kesiliyor ( Uğunmak deniyormuş buna). Ayağa kalkıp sakinleştirmeden de memeyi tutamıyor veya susmuyordu. Bundan çok korktum ve başıma da geldi 2 kere fakat arabadan çıkmadan hallettik mecbur. Emzirme örtüsü kullandım. Yolda sıkça mola verdik hareket halinde emzirmedim. 1 kere emzirdim, mecburdum. Yemeğimi arabada yedim. Tuvalete sadece 1 kere gittim. Sakin olunmalı öncelikle. Bir şekilde oluyor. Kedilerimiz de kutularında duramayan kediler. Onları çıkarıp yolculuk yapıyoruz yıllardır. Yani öne şoför tarafına geçmesinler diye tutmam gereken 2 tane de kedi vardı aynı zamanda. Biz yaptıysak herkes yapar diyebilirim.
Bir daha yapmayı gözüm kesmiyor ben çok yıprandım kedi ve bebeğimin konforu için :) ama imkansız değil.