8 aylık ek gıda
Cevaplar
71921b3b
Biz yeni 8aylık olduk ilk olarak tatmadığı şeyleri kahvaltıyla bir kaç dk öncesi verdim daha önce domates yememişti onu verdi bugün pirinç vereceğim her gün yemediği şeyleri veriyorum yediklerinin yanında ekleyerek yediriyorum
“Biz yeni 8aylık olduk ilk olarak tatmadığı şeyleri kahvaltıyla bir kaç dk öncesi verdim daha önce domates yememişti onu verdi bugün pirinç vereceğim her gün yemediği şeyleri veriyorum yediklerinin yanında ekleyerek yediriyorum ”
- 71921b3b
İyi ilerlemişsiniz bende bu ay yemediği şeyleri verdim de hergün ne yedirsem diye düşünmek zor domates daha vermedim alerji riskinden korkuyorum soğan sarımsağa da geçecem kahvaltıdan önce neler veriyorsunuz mesela
Oğlum şu an 9.5 aylık ama sekiz aylıkken pirinç mercimek gibi yeni baklagilleri denetmeye başlamıştım, biber domates karışık salça denetmiştim, yumurtanının sarısını beyazını birlikte vermeye başlamıştım, çiğneme becerisi gelişsin diye tavada yumurta ve pankek yapıyordum. 2 öğün besleniyordu veya 1 ana 1 ara öğün şeklinde
“Oğlum şu an 9.5 aylık ama sekiz aylıkken pirinç mercimek gibi yeni baklagilleri denetmeye başlamıştım, biber domates karışık salça denetmiştim, yumurtanının sarısını beyazını birlikte vermeye başlamıştım, çiğneme becerisi gelişsin diye tavada yumurta ve pankek yapıyordum. 2 öğün besleniyordu veya 1 ana 1 ara öğün şeklinde ”
- rumeysa.yksl24
Bende çorba yapıyorum çok yemese de herşeyden yedirmeye çalışıyorum kendi kilosu iyi ama emiyor zaten ama 3 ana öğün verenler var ben denedim kızım yemedi meyve cicibebe falan mama tarzı yiyor ama yemek 3 öğün yemiyor