8 ay uyku sorunu

Uyku
Mehtap23 profile picture

Merhabalar, 8 aylık bebeğim asla uyumuyor asla, ne yapsam da uyutamıyorum. Hiç bir düzenimiz kalmadı her gün farklı saatte uyamaya, uykuya geri dönmemeye. Sabaha karşı uyanıp sabaha karşı uyumaya vs başladı. Kafayı yedim artık ne yapacağımı şaşırdım. Rutinse rutin, masajsa masaj her şeyi her gün yapıyoruz ama yok. Bugün sadece 40 dakikalık bir uyku ile günü tamamladı ve 21:45 de ancak uyudu. Oysaki her gün uyku aralıklarına dikkat ediyorum o aralıkta götürüp uyutmayı deniyorum ama hiç bir şey işe yaramıyor. Bir Allahın kulu yardım etsin artık.

Cevaplar

72bf4ce0 profile picture

72bf4ce0

beyaz gürültüyü denediniz mi ?

asli1453yuksel profile picture

Atak haftasında olabilir, diş çıkarıyor olabilir, herhangi bir yeri ağrıyor olabilir... Zaman zaman böyle oluyor ama siz her akşam yine rutini bozmadan devam edin... İllaki düzelecek... Babası uyutmayı deneyebilir bu süreçte, anne dışında birinin uyutması da işe yarayabiliyor..

gulstangulmez_0 profile picture

Benim bebeğimde öyleydi bir bebek en fazla 1 buçuk 2 saat ayakta kalabilir buna cidden çok inandım kendi kendine oynuyor yorulunca direk esnemeye veya gözünü ovuşturmaya başlıyor bu uyku sinyallerini gözlemediğim günden beri düzene girdi tabilide yattığı zaman 1 2 saat uyumuyor günde 4 defa 40 dk olmak üzere uyuyor uyandığında tekrar gözlemliyorum mutlu veya huzursuz oluyor mutlu olduğunu anladığımda oyun oynamasına izin veriyorum çünkü ona o uyku yetiyor eğer huzursuz oluyorsa da sallamaya alıştığı için sallıyorum uyuyor akşam uykusu 7 buçuk 8 de başlıyor gün içinde fazla aşırı yorulmadığı için gece uykusu çok erken oluyor ve sabah mutlu ve tabikide erken kalkıyor sizde bu uyku sinyallerini gözlemleyin saat belirleyin 2 saatin sonunda uyutmayı deneyin biz kundak yardımıyla uyuyoruz evet alışması zor oldu direndi ama cidden daha rahat uyuyor umarım yardımcı olabilmişimdir

iremnazli859 profile picture

atak haftası olabilir mi