7 haftalık bebeğim çok huzursuz

LohusalıkToddler (1-3 Yaş)
kbraazll profile picture

7 haftalık bebeğim dünden beri huzursuz dün bir ağlama tuturdu zor uyutum günde 1 kez biberon içiyor onu da içmedi iştahlı bir bebek🧿 sütüm yeterli gibi ama doktor uyumadan önce mama ver gece rahat uyusun dedi 2 gündür benden ve babasından ayrılmak istemiyor emek istiyor sallanmak istiyor sürekli kısacası uyumuyor atak haftası olabilir mi bilmiyorum önceden gündüzleri uyuyordu niye böyle bir kaç defa oldu ama sanki şimdi halsiz gibi ateşi yok anlayamadım tecrübe eden var mı ❔

Cevaplar

nedd0705 profile picture

atak haftası ihtimali yüksek. illa tam haftasında olacak diye beklemeyin bazen erken bazen geç bazen uzun bazen kısa sürebiliyor. ateşini sık sık kontrol edin. ateşi yoksa sorun yok

hanifeatr profile picture

Henüz 2 aylık bile değil. kendini güvende hissetmek için size ihtiyacı var. aslında o seni emerken uyuyor her uykusu yatakta değil. 8. hafta atak haftası önce ya da geç olabiliyor. Kucağınızdan bıraktığınız zaman uyanıyor ve uykusnu tam almamış oluyor bu yüzden halsiz de olabilir. Anne sütü yetiyordur belki mamayı bitirmek istemiyordur. Memenizi aktif emiyorsa kilo alımı iyi ise sorun olduğunu düşünmüyorum

0eaa0829 profile picture

0eaa0829

Gaz sancısı da olabilir duş aldırıp karnını sıcak tutmanızı tavsiye ederim