“benimde ilk gebeligim 14 hafta olduk ve hala oluyor tek taraflı olmadığı sürece dayanılmaz olmadığı kanama kırmızı kahverengi akıntı olmadığı sürece sorun yok bu haftalarda sürekli vajinal ultrason yapiyolar o da rahatsız ediyor insanı dinlenin su için dayanılmaz ağrılar tek taraflı ve kanama falan olmadığı sürece kontrole cagirilmadikca gitmek bı ise yaramıyor hatta benim 6 ve 8. hafta sonunda kahverengi akıntım oldu 6. haftada olunca korktum ve acile gittim sorun yoktu peogestan verelim dediler başladık kullanırken 8. haftasa yine oldu bidaha gittim korkma yerleşme akıntıları bebek tutunuyor dedi doktor endişelenme dua et vücuduna ve Allah'a güven bedenim bebeğimi saglikla büyütecek diye tekrarla kendine hep 🤗”
- sumeyyecinar22
Ya çok teşekkür ederim yanıtlarınız çok iyi hissettirdi. Benim gün içinde bir şey yok genelde hareketli olduğum için anlamıyor olabilirim. Ama akşam otururken ve gece yatağa uzandığımda özellikle sağ tarafta 5 üzerinden 3 şiddetinde oluyor diyebilirim. Kanama hiç olmadı beyaz kremsi akıntım oluyor bol bol. Cuma randevum var bakalım inşallah hayırlı ve güzel şeyler duyarım.
Olumlama ve dua edeceğim bol bol dediğiniz gibi 🥰💕🌸