İçeriğe geç
Menü

6.5 aylık bebeğim emerek uyuyor ve geceleri sık uyanıyor

13417c38 profile picture

13417c38 |

kızlar merhaba bebeğim 6:30 aylık ne olduysa dördüncü ay yatağından sonra oldu geceleri sürekli sık sık uyanıyor ve emmeden uykuya geri dönmüyor açık olmak gerekirse sallayarak tekrar uyutmayı denemedim bugün hastanede ek gıda için konuşurken laktasyon birimindeki hemşire dedi ki eğer kahvaltıyı kabul etmiyorsa gece emzirmeesini kesmen lazım çünkü biz kahvaltı için dört 5 saat açlık istiyoruz senin bebeğin sabah altıda emiyorsa sekizde dokuzda tabii ki yemez dedi ne yapacağımı bilmiyorum zaten gündüz uykularımız da 30 dakikayı geçmiyor uyku konusunda çok sıkıntı yaşıyoruz bana verebileceğiniz öneriler var mı boş ver ayağında salla diyorum ama vicdanım elvermiyor

Tartışmaya katılın

Yanıt vermek veya kendi sorunuzu sormak için Momy uygulamasını indirin.

Google Play'den alınApp Store'dan indirin

Cevaplar

10f81588 profile picture

10f81588

Benim bebeğim de 7aylık.Açıkcası ben deumun dedikleri dışında hemşirelere kulak asmıyorum drlardan farklı bilgiler verip kafa katıştırıyorlar.Bebeğiniz emzik alıyor mu?Her uyanmasında ben emzirmiyorum mesela emzik verip pışpışlıyorum

Yanıtlar

sngnxtdkyx profile picture

evet alıyor bende emzik verip pışpışlıyorum ama öyle yapınca sinirlenip ağlamaya başlıyor..

10f81588 profile picture

10f81588

evet alıyor bende emzik verip pışpışlıyorum ama öyle yapınca sinirlenip ağlamaya başlıyor..

- sngnxtdkyx

Ben ilk uykusundan uyandığında emziriyorum sonra 4saat sonraki uyanmasında emziriyorum diğerlerinde dediğim gibi emzikle geri uyutuyorum.Başlarda sinirlendi deidğiniz gibi ağladı ama sonra alıştı.Aç olmadığını biliyordum çünkü bir süre sonra alışıyorlar bu düzene sadece ilk zamanlar zorluyor

c9119a0c profile picture

c9119a0c

Benim kızımda 5 aylık 4. Ay atağıyla birlilte 3-4 kez kalkan bebeğim yenidoğan gibi durmadan uyanıp emiyor yani geçen saydım 11 kez uyandık bugün doktora söyleyim uyanınca ayaklarını vuruyor mu dedi evet dedim gazdan uyanıyor diyor e çocuk gazda yapıyor kafam karıştı yani ek gıdaya da 15 güne yavaştan geç dedi …ama sizin dediğiniz durumu çok anlayamadım açıkçası benimkide asla memesiz uyumuyor

Yanıtlar

benimkide vuruyor ayaklarını ama büyüdüler nasıl gaz olanilir ki her gece mi olur yani

c9119a0c profile picture

c9119a0c

İşte daha dün gittik doktora hocam uykuları gece çok bölünür oldu dedim ilk sorduğu ayaklarını vuruyor mu dedi gaz geliyormuş zaten gündüzde ancak kucağımda ne uyursa o yatağa yatırınca gözlerini alıveriyor

25cd2fdf profile picture

25cd2fdf

Söylediklerinizin aynısını birebir bende yaşıyorum. 10 gün sonra 7 ayı doldurucaz ve eskiden geceleri 3, 4 saat uyuyan bebeğim 2 aydır yarım saate bi kalkmaya başladı dediğiniz gibi sürekli meme istiyor ek gıdaya da başladık veriyorum. Gündüzleri de neredeyse uyumuyor desek yeridir çünkü emerken uyuklar gibi oluyor emme bittikten sonra fıldır fıldır açılıyor gözleri😔 Düzelecek mi bu durum ne yapmak gerekiyor bende bilmiyorum ama tükenmiş bir haldeyim uykusuzluk yorgunluk. Geceleri her uyandığında meme vermemeye çalışıyorum çünkü yarım saatte hemen acıkmaz emzik verip pişpişliyorum. Aradan yarım saat geçmeden gene aynı öyle öyle gidiyoruz ama nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum 😔

Yanıtlar

aynıymışız gerçekten bende bilmiyorum tükendim artık hadi ek gıda meselesini bi kenara koyuyorum uyuyamadığımız için o fa huysuz oluyor bende yorgun oluyorum :(