50 günlük bebeğin uyku emzirme saatleri

UykuYenidoğan (0-6 Ay)
d17b1573 profile picture

d17b1573 |

50 günlük bebeğin gündüz uykuları nasıl olmalı düzenleri yok ama kaç saat uyanık kalıyor kaç saatte bir emziriyorsunuz

Cevaplar

607df094 profile picture

607df094

ben iki aylık olana kadar her ağladığnda emzirdim. artık emdikçe kusuyorsa gereğinden fazla emmiş olabilir öyle anlarsınız.

hanifeatr profile picture

Ben de 2 aylık olana kadar bir fiil emzirdim. Şimdi 15 haftalık eğer kusarsa biraz zaman geçmesini bekliyorum. Bebeğinizin 3 saatte bir mutlaka emmesi gerekiyor.

gizemariman1 profile picture

50 günlük bebek max 1 saat uyanık kalıyor, sıklıkla uyuyor ve uyuyarak büyüyor. biz mama kullanıyorduk ikiz oldukları için ortalama her öğün 30 - 45 ml mama içiyorlardı 2-3 saat ara ile.

nedd0705 profile picture

gündüz toplam 3.5-5 saat hemen hemen 4-5 uyku yaparlar. her biri en az 30-40 dk en fazla 2 saat olacak şekilde uyutun gece uykusundan çalmasın ya da çok yorulup zorlanmasın. ortalama2 aylık bebekler 60-75dk uyanık kalabiliyor sonra uyumakta zorlanıyor. son gündüz uykusunu akşam ezanına yakın yapmayın melatonin hormonu salgılanmaya başlıyor uykusu artıyor onu gece uykusunda kullanın hem gece gündüz ayrımını öğrenir gündüz gibi geceleri sık uyanmaz. gece uyandıkça geri uyutmaya çalışın ışık açıp aktivite yapmayın çok gerekmedikçe bez değiştirmeyin bazı bebeklerin uykusunu çok açıyor.