5 aylik cok hareketli

UykuYenidoğan (0-6 Ay)
gozde-nur profile picture

gozde-nur |

kizlar 5 aylik cok hareketli surekli emeklemek istiyo ters donuyor ve ilerliyor beni artik cok yoruyor bu durum, uykuda bile donmehmye calisiyor uyutmaya calisirken donmeye calisiyor artik cok yoruldum ne yapacagim boyle olan var mi

Tartışmaya katılın

Yanıt vermek veya kendi sorunuzu sormak için Momy uygulamasını indirin.

Google Play'den alınApp Store'dan indirin

Cevaplar

Fatma  profile picture

merhaba benim bebegim 10 aylık oldu. dönmeye başladığı günden beri öyle. hem uykusunda hem emerken dönüyor, hareket ediyor sürekli. uyurken yüzüstü poposonu kaldirarak uyuyor. emerken de döne döne emiyor :) bakalım ne zamana kadar devam edecek böyle.

Yanıtlar

ayy cok zor altini alamiyorum her bebek bizimkiler gibi degil yaa :/

d279303b profile picture

d279303b

Benim bebeğim de 5.5 aylık aynı şeyler bizde de var 1 aydan fazladır biz öyleyiz ve ben artık bıraktım :) nasıl isterse öyle hareket ediyor.yere oyun mayını kocaman açıyorum koyuyorum oyuncaklarını sıkılana kadar öyle oynuyor.Sıkılınca biraz anakucağı biraz oturma egzersizi vs. Vs oyalamaya çabalıyorum

ladygibba249 profile picture

4. aydan itibaren öyleydi. 6. aydan sonra sırf bu yüzden kilo alımı azaldı. asla mama kabul etmediği için de destekleyemedim ve ek gıda artı anne sütü olarak ilerledik. şimdi de zayıf. ama hareketli ve sağlıklı bir çocuk. Tüm doktorlar normal diyor. yorulma kısmına gelince DAHA DA ÇOK YORULACAKSIN🤣 acı gerçek. o yüzden gezeceği alan fazla olsun salon koridor vs ama güvenli olsun. yeri yalayacak o yüzden temizlik için kimyasal kullanma.

Yanıtlar

abovvv 🤣 rabbim kolaylik versin bize

ladygibba249 profile picture

amin🤗

sln0101 profile picture

Trendyolda dönme engelleyici yastık gördüm, bir araştırın isterseniz