4. Ay Gece Uykusu

Yenidoğan (0-6 Ay)Uyku
a712bdfc profile picture

a712bdfc |

Bu aya kadar gece uyku düzenimiz oturmuştu beslenme ve alt değişimi işin iki ya da üç kez uyanıyordu bebeğim. Şimdi ise gece boyunca memede uyumak istiyor asla yatağında uyumuyor. Meme ağzından çıkınca uyanıyor, Yatağına koyduktan 10 dakika sonra uyanıyor. Nasıl yatağına alışacak tekrar. Arkadaşlar var mı bunun bi çözümü? Her yerim ağrıyor iki büklüm uyumaktan :(

Cevaplar

gncrhamide profile picture

Bende de aynı durum var ne zaman düzelir acaba çok yoruldum artık uykusuzluktan bebeğim de yorgun bende 🥹

a712bdfc profile picture

a712bdfc

Bende de aynı durum var ne zaman düzelir acaba çok yoruldum artık uykusuzluktan bebeğim de yorgun bende 🥹

- gncrhamide

Tek olmadığımı bilmek, yanlış bir şey yapmadığıma ikna ediyor en azından 😊 tam düzene girdik diyoruz bir hafta geçmiyor ataklar başlıyor her hafta atak haftası 🥲

gncrhamide profile picture

Kesinlikle katılıyorum sürekli her ay yeni bir özellik yükleniyor bebişlere zorlu yol umarım güzel geçer hepimiz için duyduğuma göre 5.ay civarı geçiyormuş bu uyku gerilemesi bakalım bekliyorum bende geçmesini tek olmadığımızı bilmek gerçekten iyi hissettiriyor ☺️