4. ay atağı

UykuYenidoğan (0-6 Ay)
e3b05224 profile picture

e3b05224 |

o kadar çok kendini hazırlamıştım ki stres yapmıcam sakin olarak atlatacağız diye çok araştırdım beklentim yüksekti çünkü koliklik atlattık.. ama sıpa 16. haftadan itibaren sadece 5er gün arayla 3 kez ağladı kucaktan inmedi sonra güncellemeler geldi aha dedim bu kadar mı? uykusu eskisi gibiydi o yüzden buna fırtına öncesi sessizlik dedim. 18,19,20. hafta derken galiba böyle atlattık dedim. derken 21. hafta 5-10 dklık uykular başladı. akabinde ağlama huysuzluk.. geriden geliyormuş meğer😅 prematüre de değil ama her bebek farklıdır işte. annelerim gece rutinime sadık kalıyorum gündüz de rutin yapmak istiyorum ama saatlerce uyutmaya çalışıyorum uyumuyor uyumak da istiyor gözleri kapanıyor açıp ağlıyor sürekli.. yani 4 uyku yapardık 2 uykuya düştü biri 13te biri 18te azcık uyuyup geceye hazırlanıyoruz 😅 geceyi anlatmama gerek yok sürekli geri uyutma eylemindeyim. gündüz için tüyosu olan var mı? hafifleticek sakinleştirecek uykusuna geçişi yumaşatacak? hadi gece konuşmama aktivite yapmama göz teması kurmama vs var ama ya gündüz? ev işleri kendi halinde onları dert edinmeyi bıraktım 😅 ben nerde eksik yapıyorum 25 kilo verdirtti sıpa hani sallamaya da gelmiyor ayaktayız kucaktayız hep 😅😅

Cevaplar

5e8997d9 profile picture

5e8997d9

sabah erken yürüyüş yapabilirsiniz düzenli fayda görürsünüz mutlaka