37+5 haftalık gebeyim, doğum yaklaştığı için hekim her hafta kontrole çağırıyor, geçen hafta 2750 gramdı kilosu bugün kontrolde 2770, neredeyse hiç kilo almamış. Nst çektirdim bebeğin hareketleri normal, kan akımı normal bir sorun yok ama kilo alımı olmadığı için suni sancı ile doğumu başlatmayı önerdi, ne karar vereceğim konusunda çok kararsız kaldım
37+5 hafta bebeğim bir haftadır hiç kilo almamış..
Cevaplar
Benimde hamileyken karın çevresi geriden geliyor dendi 37. Haftada alalım diyerek hastaneye yatırdılar sonra farklı cihazlardan ölçtüler şu an doğurmamız için bir sebep yok dediler ve 2 gün hastanede yatırdılar sürekli muayene ettiler en sonunda ben imza vererek çıktım tam 40. Haftada kızım kendi geldi ve şimdi çok normal bir bebek çok şükür kalbinizin sesini dinleyin bence, bende suni sancı ile doğum yaptım fakat uzun sürmedi ve nabzı düştüğü için suni sancıyı çıkardılar demem o ki bebeğin kilosu bence normal tabi doktorların söyledikleride önemli fakat bebek kendisi ne zaman isterse o zaman geliyor kilosuda gayet iyi doğumdan sonra daha çabuk toparlar 🌸
benimde aynı şey oldu bebek iyidi ama iki hafta hiç kilo almadı 2 hafta boyunca 2800 kg olarak kaldı doktor doğuma alalım sonradan bi risk olmadın dedi ben 38. haftadaydım Allaha şükür sağ salim kavuştuk bebeğimle inşallah sizde sağ salim kavuşursunuz
38+5de doğum yaptım bebeğime bir gün öncesinde kontrolüm vardı herşey normaldi bebeğin kilosuna 3300 demişlerdi doğum yaptım bebek 2550 doğdu 100 Gr de ödem olarak verdi demem o ki pekde güven olmuyor söyledikleri kilo tamamen haftasına kafa çapına göre tahmini bir yanıt bebeğinizin kilosu az diye üzülmeyin doğduktan sonra her türlü kilo alıyorlar zaten bebeğim şuan 2 aylık ve 4 kg