37+4 günlük hamileyim

GebelikHamilelik Psikolojisi
pinartekdemir22 profile picture

pinartekdemir22 |

merhaba hanımlar ben 37 hafta 4 günlük bebeğim neredeyse 2 3 haftadır sürekli büyük tuvaletim geliyormuş gibi hissediyorum yani geliyor orada açıkçası neden sebep anlamıyorum böyle ishalmışım gibi

Tartışmaya katılın

Yanıt vermek veya kendi sorunuzu sormak için Momy uygulamasını indirin.

Google Play'den alınApp Store'dan indirin

Cevaplar

asli1453yuksel profile picture

Merhaba... Sancılarınız ne durumda.. Suyunuz geldiğinde yada sancılar başladığında, büyükabdestinizin geldiğini hissetmeniz ama gelmemesi doğum başladığını gösterir ... Ama sizin 2 3 haftadır böyleymiş, stres kaynaklı olabilir...

Yanıtlar

yok büyük abdest geliyor günde 2 3 defa tuvaleteyim sancılarım hafif hafif oluyor

Vücudunuz doğuma hazırlık yapıyor... Bu süreçte kabızlık, ishal, sık idrara çıkma, mide bulantısı yaşayabilirsiniz..

anladım ama günde 2 üç defa gidiyorum bebeğe yediklerim ulasiyormu peki

Tabiki bebeğiniz doğana kadar sizin yediğiniz içtiğiniz gıdalarla besleniyor ☺️ Şu an yaşadığınız endişe ,heyecan ,mutluluk bana da geçti 🥰 Çok kıymetli şeyler yaşadıklarınız ... Sağlıkla, mutlulukla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻❤️

Tabiki bebeğiniz doğana kadar sizin yediğiniz içtiğiniz gıdalarla besleniyor ☺️ Şu an yaşadığınız endişe ,heyecan ,mutluluk bana da geçti 🥰 Çok kıymetli şeyler yaşadıklarınız ... Sağlıkla, mutlulukla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻❤️

- asli1453yuksel

teşekkürler inşallah