merhaba hanımlar ben 37 hafta 4 günlük bebeğim neredeyse 2 3 haftadır sürekli büyük tuvaletim geliyormuş gibi hissediyorum yani geliyor orada açıkçası neden sebep anlamıyorum böyle ishalmışım gibi
37+4 günlük hamileyim
Cevaplar
Merhaba... Sancılarınız ne durumda.. Suyunuz geldiğinde yada sancılar başladığında, büyükabdestinizin geldiğini hissetmeniz ama gelmemesi doğum başladığını gösterir ... Ama sizin 2 3 haftadır böyleymiş, stres kaynaklı olabilir...
Yanıtlar
yok büyük abdest geliyor günde 2 3 defa tuvaleteyim sancılarım hafif hafif oluyor
Vücudunuz doğuma hazırlık yapıyor... Bu süreçte kabızlık, ishal, sık idrara çıkma, mide bulantısı yaşayabilirsiniz..
anladım ama günde 2 üç defa gidiyorum bebeğe yediklerim ulasiyormu peki
Tabiki bebeğiniz doğana kadar sizin yediğiniz içtiğiniz gıdalarla besleniyor ☺️ Şu an yaşadığınız endişe ,heyecan ,mutluluk bana da geçti 🥰 Çok kıymetli şeyler yaşadıklarınız ... Sağlıkla, mutlulukla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻❤️
“Tabiki bebeğiniz doğana kadar sizin yediğiniz içtiğiniz gıdalarla besleniyor ☺️ Şu an yaşadığınız endişe ,heyecan ,mutluluk bana da geçti 🥰 Çok kıymetli şeyler yaşadıklarınız ... Sağlıkla, mutlulukla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻❤️”
- asli1453yuksel
teşekkürler inşallah