26+3 haftalık hamileyim erken doğum

Riskli GebelikPrematüre
nur.seyma.4343 profile picture

nur.seyma.4343 |

merhaba 20. haftadan beri suyum yok şuan 26+5 olduk. Ciğer geliştirici iğneler yapıldı magnezyum verildi şuan bebeğ tutmaya çalışıyolar daha önce böyle bir şey yaşayan bebeğ bu kadar erken doğup da yaşayan var mı aranızda

Tartışmaya katılın

Yanıt vermek veya kendi sorunuzu sormak için Momy uygulamasını indirin.

Google Play'den alınApp Store'dan indirin

Cevaplar

e08d6c97 profile picture

e08d6c97

Erken doğum olduğunu doktorlar mı söyledi yoksa sizin agrılar kanamalar falan mı başladı , umarım sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız🙏

pm7vszsx2f profile picture

Çok geçmiş olsun insallah sorunsuz şekilde devam eder sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi merak ettim de ne yaptınız bebeğin kilosu boyu kaç

Erken doğum olduğunu doktorlar mı söyledi yoksa sizin agrılar kanamalar falan mı başladı , umarım sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız🙏

- e08d6c97

evet doktorlar söyledi zaten uzun zamandır hastanede yatıyorum. ağrım vardı durdurdular doğumu bekliyoruz

Çok geçmiş olsun insallah sorunsuz şekilde devam eder sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi merak ettim de ne yaptınız bebeğin kilosu boyu kaç

- pm7vszsx2f

inşallah teşekkür ederim 26+5 hafta 760 gram şuan

Seyma profile picture

Allah yardımcınız olsun inşallah doğumunuz kolaylıkla sağlıkla olur ve bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz 🙏🏻 24. Hafta itibariyle doğan bebeklerin yaşama olasılıkları yüksek diye okumuştum hatta bu uygulamada da yaşayabilirlik sınırı diye görmüştüm. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeğinize kavuşup büyütmeyi nasip etsin inşallah 💕

Allah yardımcınız olsun inşallah doğumunuz kolaylıkla sağlıkla olur ve bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz 🙏🏻 24. Hafta itibariyle doğan bebeklerin yaşama olasılıkları yüksek diye okumuştum hatta bu uygulamada da yaşayabilirlik sınırı diye görmüştüm. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeğinize kavuşup büyütmeyi nasip etsin inşallah 💕

- Seyma

inşallah çok teşekkür ederim