merhaba 20. haftadan beri suyum yok şuan 26+5 olduk. Ciğer geliştirici iğneler yapıldı magnezyum verildi şuan bebeğ tutmaya çalışıyolar daha önce böyle bir şey yaşayan bebeğ bu kadar erken doğup da yaşayan var mı aranızda
26+3 haftalık hamileyim erken doğum
Cevaplar
e08d6c97
Erken doğum olduğunu doktorlar mı söyledi yoksa sizin agrılar kanamalar falan mı başladı , umarım sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız🙏
Çok geçmiş olsun insallah sorunsuz şekilde devam eder sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi merak ettim de ne yaptınız bebeğin kilosu boyu kaç
“Erken doğum olduğunu doktorlar mı söyledi yoksa sizin agrılar kanamalar falan mı başladı , umarım sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız🙏”
- e08d6c97
evet doktorlar söyledi zaten uzun zamandır hastanede yatıyorum. ağrım vardı durdurdular doğumu bekliyoruz
“Çok geçmiş olsun insallah sorunsuz şekilde devam eder sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi merak ettim de ne yaptınız bebeğin kilosu boyu kaç ”
- pm7vszsx2f
inşallah teşekkür ederim 26+5 hafta 760 gram şuan
Allah yardımcınız olsun inşallah doğumunuz kolaylıkla sağlıkla olur ve bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz 🙏🏻 24. Hafta itibariyle doğan bebeklerin yaşama olasılıkları yüksek diye okumuştum hatta bu uygulamada da yaşayabilirlik sınırı diye görmüştüm. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeğinize kavuşup büyütmeyi nasip etsin inşallah 💕
“Allah yardımcınız olsun inşallah doğumunuz kolaylıkla sağlıkla olur ve bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz 🙏🏻 24. Hafta itibariyle doğan bebeklerin yaşama olasılıkları yüksek diye okumuştum hatta bu uygulamada da yaşayabilirlik sınırı diye görmüştüm. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeğinize kavuşup büyütmeyi nasip etsin inşallah 💕 ”
- Seyma
inşallah çok teşekkür ederim