2 aylık bebeğimde uyku düzeni

Ürün & AlışverişUyku
d9ac539a profile picture

d9ac539a |

Merhabalar bebeğim 2 ay üç günlük ama gündüzleri doğduğundan beri Hiç ama hiç uyumuyo sürekli ayağımda sallıyorum sallmayı kestiğim anda ağlıyo akşamlarıda en erken 22:30-23:00 civarı uyuyo neden acaba benim le aynı durumda olan varmı yada büyüdükçe düzelirmi lütfen yardımcı olunn 🤲ziraa artık gündüzleri ev işi yapmak istiyorum😢😢

Cevaplar

emine12345678922 profile picture

benim bebeğimde böyleydi şuan üç aylık çoğu düzeldi. Merak etme düzeliyor

Sibelyılmaz profile picture

Merhaba büyüdükçe düzelir ama yine değişir maalesef bebekler büyüdükçe bir ara düzelse bile en ufak bir hastalık durumunda veya diş durumunda vs hemen uyku düzenleri değişiyor uyku düzeniniz daha çok değişir sabredin ve ilk aylar en azından ev işi yapmayı biraz erteleyin benim bebeğim onaltı aylık inanın daha birkaç aydır yemek yapmaya başladım eşim olmadan o da öğlen uykusunda kamerayla kontrol ederek çünkü benimle uyuyan emen bir bebekti ve eşim olmadan evde yemek ev işi yapamıyordum

ipeginannesi profile picture

sizinle aynıyız benim bebeğimde 2 ay 1 haftalık gündüzleri çok kısa uyuyor ayağımda sallıyorum bırakınca uyanıyor temizlik yapamıyorum bende tek çareyi slingde buldum onu kucağıma bağlayıp ev işlerini yapıyorum ne kadar gurultude olsa benim hareketleriyle uyuya kalıyor sese uyanmiyor oneriyorum sizede 💜