e0ebca50 |
Bugün sağlık ocağında aradılar yarın çocuğunuzun 2. Ay aşısı var getirin dediler. Sancılı bir süreç mi yaşayan var mı veya aşıyı yaptıran var mı? Yaptırmalı mıyız? Önerileriniz var mı bilgilendirir misiniz?
e0ebca50 |
Bugün sağlık ocağında aradılar yarın çocuğunuzun 2. Ay aşısı var getirin dediler. Sancılı bir süreç mi yaşayan var mı veya aşıyı yaptıran var mı? Yaptırmalı mıyız? Önerileriniz var mı bilgilendirir misiniz?
Aşılar sürekli gündemimiz ama ben yaptırma taraftarıyım, 2.ay aşımızı yaptırdık iki bacak bir koldan yapıldı ebe Calpol verebilirsin ateşi olursa dedi çok şükür ateş olmadı ama özellikle akşamları çok huzursuzlandı 3-4 gün sürdü bu durum ama Calpol verdiğimde rahatladı, gözünüz korkmasın Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz ☺️
Allah'ın izniyle birşey olmaz benim de sadece ilk gece biraz huysuzlandi ben 6 saatte bir calpol verdim diğer gün vermeme gerek kalmadı ama o gün onunla beraber çok ağlamıştım 🥺
her bebekte aynı olmuyor maalesef kimi bebekte aynı gün ateş huysuzluk yapabiliyor bazı bebeklerde bı sonraki gün huzursuzluk yapıyor benim bebeğimde ateş olmadi şükür ama sonraki gün çok huzursuzdu çok ağladı hiç susmadı mama meme reddi yaşadık en son çare gecenin 4 ünde arabaya bindirdik öyle sustu uyudu üç tane aşı vurulucak iki bacak bir kol haberin olsun