14 haftalık sünnet

Yenidoğan (0-6 Ay)Hassas İçerik
Cansel profile picture

Merhabalar oğlum 14 haftalık lokal anestezi ile sünnet yaptırmak istiyorum çok erken mi bilemedim henüz hareketsizken olmasını istedim aranızda yaptıran var mı ya da bu dönemde uygun mu bilen var mı

Cevaplar

87b8f884 profile picture

87b8f884

Bizim doktorumuz ilk 3 ay önermedi bebekler bu dönemde hızlı kilo alıyor diye sünnet sonrası yapışıklık olabiliyormuş bu da tekrar operasyon gerektiriyor dedi biz 3 buçuk aylıkken yaptırdık ve kısa sürede iyileşti ağrısı acısı ilk idrarını yapana kadar oldu sonrası bezin içinde iyileşti .

87b8f884 profile picture

87b8f884

Sizin de bebeğiniz için doktorunuz uygun diyorsa yaptırın çabuk iyileşiyor.6 ncı aydan 2 yaşa kadar genel anestezi uygulanıyormuş o yüzden uygun dedi ise doktorunuz bebek tam dönmeden yaptırırsanız bebek için de sizin için de iyi olur bizim deneyimimiz bu şekilde oldu.

Cansel profile picture

Bizim doktorumuz ilk 3 ay önermedi bebekler bu dönemde hızlı kilo alıyor diye sünnet sonrası yapışıklık olabiliyormuş bu da tekrar operasyon gerektiriyor dedi biz 3 buçuk aylıkken yaptırdık ve kısa sürede iyileşti ağrısı acısı ilk idrarını yapana kadar oldu sonrası bezin içinde iyileşti .

- 87b8f884

Anladım çok teşekkürler

FatmaŞahin profile picture

Bende çevremde hep 3 ayllıkken dönmeye başlamadan yaptırdık en güzeli 5. Gün banyo yaptırıyoruz ya bu konu artık tamamen kapanmış oluyor en rahatı😁

Cansel profile picture

Bende çevremde hep 3 ayllıkken dönmeye başlamadan yaptırdık en güzeli 5. Gün banyo yaptırıyoruz ya bu konu artık tamamen kapanmış oluyor en rahatı😁

- FatmaŞahin

Bende biran önce yaptırmak istiyorum hareketlenmeden çok teşekkürler ☺️

ddbf4cc4 profile picture

ddbf4cc4

Bizde 16 haftalıkken yaptırdık. Çok rahat geçti. Doktorumuz bir sorun olmaz hatta erken yapılması iyileşmesi açısından çok daha iyi olur dedi